2019-2020 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Değerli Ortaklarımız,
Malumunuz olduğu üzere, geçtiğimiz sene organize etmiş olduğumuz 2019 Yılı Dönemi Genel Kurulu salgın tedbirleri nedeniyle iptal edilmişti. Sonrasında da bu tedbirler sürekli devam ettiğinden Genel Kurul yapma imkanımız olmadı. Yine yayınlanan genelgelerle 2019 ve 2020 yıllarının genel kurullarının birlikte yapılabilmesinin önü açıldı.
31 Mayıs 2021 akşam saatlerinde yayınlanan Genelge ile yasakların aşamalı olarak kaldırılacağının açıklanmasının ardından, 01 Haziran 2021 tarihinde Yönetim Kurulumuz 2019/2020 yıllarının Genel Kurulları gündemli olarak toplanmıştır.
Bu toplantıda yapılabilecek ilk tarihte, sokağa çıkma yasakları ve salgın koşulları da gözetilerek Genel Kurul yapılması kararlaştırılmış ve Genel Kurul Kararını içerir davetiyeler ivedilikle hazırlanmıştır.
Genel Kurul Kararımızı içerir davetiyeler bu mesajla birlikte bu kanaldan paylaşılmakta olup, PTT marifetiyle iletilmek üzere de işlemler tamamlanmıştır.
Saygılarımızla…